Nainen astui monttuun ja mursi jalkansa kuntosalin ovella Helsingin Lauttasaaressa – Kenellä on vastuu liikekiinteistöissä tapahtuvissa turmissa? - Kaupunki | HS.fi

Nainen astui monttuun ja mursi jalkansa kunto­salin ovella Helsingin Lauttasaaressa – Kenellä on vastuu liike­kiinteistöissä tapahtuvissa turmissa?

Omistajan on lähtökohtaisesti varmistettava, että kiinteistöllä on turvallista liikkua. Automaattisesti vastuu ei kuitenkaan lankea mihinkään suuntaan, kertoo Kiinteistöliiton apulaispäälakimies Kristel Pynnönen.

Kuoppa sijaitsi Lauttasaaren Easy Fit -kuntosalin ulko-oven portaiden juurella. Se on sittemmin peitetty ja merkitty varoitustolpilla.

29.8. 2:00 | Päivitetty 29.8. 6:35

Kuka on vastuussa, jos liiketilan edustalla on monttu, johon asiakas astuu ja murtaa jalkansa? Tätä on pohdittu Helsingin Lauttasaaressa, jossa sattui hiljattain kuvatunlainen turma.

Onnettomuus tapahtui Lauttasaaren Easy Fit -kuntosalin ulko-ovilta piha-alueelle johtavien portaiden alapäässä. Jalkansa murtanut nainen oli poistumassa tilanteessa kuntosalilta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat