Huono ajokeli on työllistänyt poliisia Helsingissä - Kaupunki | HS.fi

Huono ajokeli on työllistänyt poliisia Helsingissä

Vakavilta onnettomuuksilta on kuitenkin toistaiseksi vältytty.

Auto suistui sunnuntaina iltapäivällä tieltä Kehä I:n rampissa Lahdenväylän liittymässä. Huono ajokeli on johtanut päivän aikana useisiin onnettomuuksiin.

12.9. 19:29

Helsingissä huono ajokeli on työllistänyt poliisia paljon sunnuntain aikana, Helsingin poliisin johtokeskuksesta kerrotaan.

”Onnettomuuksia on ollut muutamia joka tunti. Yhteensä arviolta noin parikymmentä, mutta ne ovat olleet aika pieniä. Ei ole sattunut henkilövahinkoja tai muuta”, johtokeskuksesta kommentoidaan iltakuuden aikoihin.

Pääsyynä onnettomuuksille ovat poliisin mukaan olleet sateiden myötä liukkaiksi tulleet tienpinnat.

”Jonkin verran on ollut vesiliirto-onnettomuuksia, joissa auto on ajautunut vesiliirtoon ja siitä ajautunut ulos tieltä tai vastaavaa.”

Helsingin poliisi twiittasi sunnuntai-iltapäivästä, että Kehä I:llä oli muutaman tunnin sisään tapahtunut useita onnettomuuksia, minkä johdosta liikenne oli ruuhkautunut.

Helsingin poliisi myös ohjeisti kuljettajia pitämään huolta ajo- ja tilannenopeuksistaan.

”Ajo- ja tilannenopeuksiin liikenteessä kannattaa tänään sunnuntaina kiinnittää erityistä huomiota, sillä päivän keliolosuhteet jatkuvat sateisina ja teiden pinnat pysyvät liukkaina”, twiitissä kerrottiin.

Huono ajokeli voi jatkua sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun Helsingin alueelle saapuu jälleen sateita.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat