Oulunkylässä pääsee jo luistelemaan tekojäillä - Kaupunki | HS.fi

Oulunkylässä pääsee jo luistelemaan teko­jäillä

Valtaosa Helsingin tekojäistä odottaa vielä pian alkavaa kautta. Kaupungin mukaan henkilörajoitusten vuoksi jäälle pääsyä voi ruuhkaisimpina aikoina joutua jonottamaan.

Ihmiset jonottivat päästäkseen luistelemaan Helsingin Lassilan tekojäälle viime tammikuussa. Toistaiseksi Helsingin tekojäille pääsee vain Oulunkylässä.

19.11.2021 18:57

LUISTELU Helsingin tekojääkentillä on myös tänä vuonna kaikille maksutonta.

Maksuttomasta luistelusta pääsee nauttimaan jo Oulunkylän tekojäällä. Sen sijaan Brahenkentän, Jätkäsaaren, Kontulan, Lassilan, Pukinmäen, Lassilan, Käpylän sekä Lauttasaaren tekojäillä odotetaan vielä talvisempia olosuhteita.

Rautatientorille ei tänäkään vuonna tule Jääpuiston tekojääkenttää.

Koronavirusepidemian takia ulkoliikuntapaikoilla tulee huolehtia turvavälien säilymisestä ja paikalle saa tulla vain terveenä.

Uusien koronarajoitusten voimassaolon ajaksi valvontaa ja nuoriso-ohjaajien läsnäoloa ulkokentillä lisätään, kaupunki tiedottaa. Pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina vessoja lukuun ottamatta.

Henkilökunta valvoo tekojäillä henkilörajoitusten noudattamista, ja ruuhkaisimpina aikoina jäälle pääsyä voi joutua jonottamaan.

Juttua oikaistu 20.11. kello 5.07. Helsingin tekojäistä on auki vain Oulunkylä, muut avataan myöhemmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat