Raitiovaunu ja henkilöauto kolaroivat Kumpulassa, auton kuljettaja sairaalaan tarkastettavaksi – Liikenne on palautunut normaaliksi - Kaupunki | HS.fi

Raitiovaunu ja henkilöauto kolaroivat Kumpulassa, auton kuljettaja sairaalaan tarkastettavaksi – Liikenne on palautunut normaaliksi

Kustaa Vaasan tiellä raitiovaunu törmäsi henkilöauton kylkeen, kun auto teki u-käännöksen ja joutui raitiovaunun eteen.

24.11. 7:17

Helsingissä Kumpulassa raitiovaunu ja henkilöauto kolaroivat keskiviikkoaamuna. Kustaa Vaasan tiellä raitiovaunu törmäsi henkilöauton kylkeen, kun auto teki u-käännöksen ja joutui raitiovaunun eteen.

Henkilöauton kuljettaja lähti onnettomuuden jälkeen sairaalaan tarkastettavaksi. Hänelle ei kuitenkaan aiheutunut vakavia vammoja, vaan päivystävä palomestari Juuso Punnonen Helsingin pelastuslaitokselta kertoo, että henkilö kykeni kävelemään itse.

Autossa ei ollut muita matkustajia. Punnosen mukaan raitiovaunu pystyi jatkamaan onnettomuuden jälkeen matkaansa, mutta se vietäneen kuitenkin tarkastettavaksi.

Pelastuslaitos siirsi auton sivuun onnettomuuspaikalta. Auton turvatyynyt olivat lauenneet.

Hälytys onnettomuudesta tuli puoli seitsemältä aamulla. Punnonen kertoo hieman ennen aamuseitsemää, että liikenne onnettomuuspaikalla on jo palautunut normaaliksi.

Liikenne sujui onnettomuuspaikan ohi koko tilanteen ajan, mutta pelastusyksiköiden ja poliisin poistuttua paikalta se normalisoitui kokonaan.

Onnettomuus tapahtui lähellä Syyriankadun ja Intiankadun risteyksiä Kustaa Vaasan tiellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat