Miten vietät itsenäisyyspäivää poikkeusoloissa? Vastaa HS:n kyselyyn - Kaupunki | HS.fi

Miten vietät itsenäisyyspäivää poikkeusoloissa? Vastaa HS:n kyselyyn

Pääkaupunkiseudulla järjestetään itsenäisyyspäivänä useita tapahtumia heikentyneestä koronatilanteesta huolimatta.

Valtakunnallinen lipunnosto Tähtitornimäellä Helsingissä vuonna 2019. Viime vuonna lipunnosto järjestettiin koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti Hämeenlinnassa.

1.12.2021 17:00

Suomessa juhlitaan itsenäisyyspäivää ensi maanantaina poikkeusoloissa. Monet perinteiset tapahtumat, kuten linnan juhlat on peruttu heikentyneen koronatilanteen vuoksi.

Kaikkia juhlallisuuksia 104-vuotiaan Suomen kunniaksi ei kuitenkaan ole peruttu. Helsingissä järjestetään itsenäisyyspäivänä ja sen aattona useita tapahtumia koronaturvallisesti.

Perinteinen itsenäisyyspäivän lipunnosto palaa tänä vuonna takaisin Tähtitorninmäelle, jossa lippu nostetaan salkoon 6. joulukuuta kello 9. Viime vuonna se järjestettiin koronarajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti Hämeenlinnassa.

Lisäksi Helsingin kaupunki järjestää itsenäisyyspäivänä ja sen aattona muun muassa musiikki- ja teatteriesityksiä sekä näytelmiä.

Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät kaupungin nettisivuilta.

Miten sinä aiot juhlia itsenäisyyspäivää poikkeusoloissa? Jaa suunnitelmasi ja vastaa kyselyyn. Toivomme vastauksia erityisesti pääkaupunkiseudulla asuvilta.

HS ei julkaise vastaajien nimiä ilman suostumusta. Yhteystietoja käytetään kommentoijien henkilöllisyyden varmentamiseksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat