Triplan lähellä olevien katujen sulkeminen jatkuu edelleen - Kaupunki | HS.fi

Triplan lähellä olevien katujen sulkeminen jatkuu edelleen

Suljetut katuosuudet ovat Veturitien kulkuyhteys Triplan ali sekä Firdonkadun kiertoliittymän ja Veturitien välinen osuus.

Triplan lähikatujen sulku jatkuu ainakin vuoden ensimmäisen viikon puoliväliin saakka.

30.12.2021 19:23

Kauppakeskus Triplan alta kulkeva Veturitie sekä Firdonkadun itäpää pidetään edelleen suljettuina kaikelta liikenteeltä toistaiseksi. Syynä sulkemiselle on kauppakeskuksen seinässä havaitut rakenneviat, jotka voivat aiheuttaa pintalaattojen irtoamisia.

Kauppakeskuksen keskikorttelin julkisivusta putosi 16. joulukuuta kevyen liikenteen väylälle julkisivun materiaalina ollut keraaminen pintalaatta. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta tapahtuman seurauksena liikenne Veturitiellä ja Firdonkadulla suljettiin turvallisuussyistä.

Kauppakeskuksen seinärakenteita tutkitaan parhaillaan. Kadut pidetään varotoimena suljettuina, kunnes paikalle saadaan asennettua riittävät suojarakenteet arviolta vuoden ensimmäisen viikon puolivälissä.

Suljetut katuosuudet ovat Veturitien kulkuyhteys Triplan ali sekä Firdonkadun kiertoliittymän ja Veturitien välinen osuus. Liikenne on suljettu niin jalankulkijoilta kuin auto- ja pyöräliikenteeltä.

Triplan parkkihalliin voi ajaa normaalisti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat