Sähköratavaurio Kirkkonummen ja Siuntion välillä on korjattu, kaukojunaliikenne Helsingin ja Turun välillä palautuu normaaliksi - Kaupunki | HS.fi

Sähkö­rata­vaurio Kirkkonummen ja Siuntion välillä on korjattu, kauko­juna­liikenne Helsingin ja Turun välillä palautuu normaaliksi

Korjaustöiden ajan Helsingin ja Turun välisen kaukojunaliikenteen vuorot korvattiin linja-autoilla Helsingin ja Karjaan välisellä osuudella. Muu lähiliikenne Helsingin ja Kirkkonummen välillä toimi normaalisti.

31.12.2021 7:38 | Päivitetty 31.12.2021 16:27

Sähköratavaurio Kirkkonummen ja Siuntion välillä on saatu korjattua, kertoo Fintrafficin Rataliikennekeskus.

Korjaustöiden ajan Helsingin ja Turun välisen kaukojunaliikenteen vuorot jouduttiin perjantaina korvaamaan linja-autoilla Helsingin ja Karjaan välisellä osuudella. Muu lähiliikenne Helsingin ja Kirkkonummen välillä toimii normaalisti.

Fintrafficin mukaan nyt myös kaukojunaliikenne pääsee palautumaan normaaliksi.

Myös aamun lähijunien Y ja L vuoroja peruttiin Kirkkonummen ja Siuntion välisen sähkö­rata­vaurion vuoksi, tiedottivat Helsingin seudun liikenne (HSL) ja Fintrafficin Rataliikennekeskus.

Vika saatiin paikallistettua noin kello kymmenen aikaan perjantaiaamulla muuntajaan, jonka korjaustyöt olivat perjantaina puolenpäivän jälkeen edelleen kesken.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat