HS:n Vaaliraportti kertoo aluevaalien kiinnostavimmista ilmiöistä – Lähetä vinkkejä niin isoista kuin pienistäkin aiheista - Kaupunki | HS.fi

HS:n Vaaliraportti kertoo alue­vaalien kiinnostavimmista ilmiöistä – Lähetä vinkkejä niin isoista kuin pienistäkin aiheista

HS:n toimittajat Maija Aalto ja Alma Onali vetävät kiinnostavimpiin vaali­puheen­aiheisiin keskittyvää Vaaliraporttia.

Alma Onali ja Maija Aalto kertovat kaiken kiinnostavan aluevaaleista.

8.1. 16:01 | Päivitetty 8.1. 21:23

Mitä aluevaalikampanjoissa ja politiikassa tapahtuu juuri nyt? Se selviää lukemalla HS:n Vaaliraporttia.

Keskiviikkona 12. tammikuuta käynnistyvä Vaaliraportti on tiheästi päivittyvä uutisblogi, johon kootaan päivän kiinnostavimmat aluevaaliuutiset.

Vaaliraporttia tekevät HS:n sosiaali- ja terveysasioita seuraava kaupunkitoimittaja Maija Aalto ja taloustoimittaja Alma Onali. Aalto ja Onali seuraavat vaalien tärkeimpiä tapahtumia aamusta iltaan.

"Uudet valtuustot päättävät meitä tavallisia ihmisiä koskettavista isoista asioista. Kaikenlaisesta tärkeästä synnytyssairaalasta saattohoito-osastoon. Autamme lukijoita ymmärtämään vallankäyttöä tämän kaiken takana", Aalto sanoo.

Onali huomauttaa, että aluevaalit ovat kaikkea muuta kuin epäkiinnostavat. Vaaliraportti tuo lukijoille vaaleista kutkuttavia näkökulmia ja ajankohtaisia puheenaiheita.

"Seurantaan kannattaa laittaa myös Helsingin Sanomien Instagram-kanava, missä tarjoilen rennolla otteella faktaa ja pohdiskelua vaaleista ja niiden teemoista."

Vaaliraportti jatkuu aina vaalien jälkeiseen päivään asti.

Aalto ja Onali toivovat lukijoilta vinkkejä kiinnostavista aiheista ympäri Suomea. Jos törmäät kiinnostavaan ilmiöön – isoon tai pieneen – kerro siitä HS:lle. Vinkkejä voi lähettää sähköpostilla osoitteisiin maija.aalto@hs.fi ja alma.onali@hs.fi.

Historian ensimmäiset aluevaalit järjestetään sunnuntaina 23. tammikuuta. Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa: 12.–18. tammikuuta ja ulkomailla 12.–15. tammikuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat