Oletko joutunut jonottamaan tuntikausia päivystyksessä? – HS kerää lukijoiden kokemuksia pääkaupunkiseudun ruuhkautuneesta terveydenhuollosta - Kaupunki | HS.fi

Oletko joutunut jonottamaan tuntikausia päivystyksessä? – HS kerää lukijoiden kokemuksia pääkaupunkiseudun ruuhkautuneesta terveydenhuollosta

Pääkaupunkiseudun päivystykset ovat kuormittuneet pahasti koronavirustilanteen takia. Vastaa HS:n kyselyyn ja kerro, millaisia kokemuksia sinulla on päivystysten ruuhkista.

Meilahden päivystyksessä on odotettu pahimmillaan lähes kolme päivää.

11.1. 9:36

Koronapotilaiden määrä on ruuhkauttanut pääkaupunkiseudun sairaalat.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) päivystykset ovat tukossa ja potilaat ovat joutuneet odottamaan hoitoa pahimmillaan lähes kolme vuorokautta.

Helsinki on avannut Herttoniemen varasairaalaan 50 potilaspaikkaa, ja Espoo on joutunut supistamaan sosiaali- ja terveyspalveluitaan voidakseen turvata Espoon sairaalan toiminnan.

HS kerää nyt lukijoiden kokemuksia siitä, miten poikkeukselliset ruuhkat näkyvät kaupunkilaisille. Oletko joutunut odottamaan tuntikausia päivystyksessä? Onko sinulla ollut vaikeuksia saada tarvitsemaasi hoitoa? Kerro kokemuksistasi vastaamalla oheiseen kyselyyn.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat