Täysin tuntematon 27-vuotias peittosi niin ministerit kuin puolue­johtajatkin – Tällainen on vaalien sensaatio Henrik Wickström Inkoosta

Henrik Wickström (r) oli 22-vuotiaana Suomen kaikkien aikojen nuorin kunnanhallituksen puheenjohtaja. 27-vuotiaana inkoolainen sai aluevaaleissa kolmanneksi suurimman äänipotin koko maassa.

Henrik Wickström on saanut esiintymiskokemusta Aleksis Kivenä Siuntion kesäteatterissa ja punakaartin sotilaana Mustion kesäteatterissa. Kuljettajana toimiva isä Anders Wickström kuuntelee, mitä poika puhuu.

24.1. 18:01

Anders Wickström käynnistää sinisen Saabin Helsingin Yrjönkadulla ja lähtee ajamaan kohti länttä. Takapenkillä istuu Wickströmin poika Henrik Wickström, aluevaalien sensaatio.

Inkoon kunnanhallituksen 27-vuotias puheenjohtaja ja Rkp:n varapuheenjohtaja sai koko maassa kolmanneksi eniten ääniä ja oli Länsi-Uudenmaan ääniharava. Reilun 5 000 asukkaan Inkoosta ehdolla ollut Wickström peittosi Länsi-Uudellamaalla esimerkiksi kaikki espoolaisehdokkaat kansanedustajista alkaen. Miten se on mahdollista?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat