Kauppa­keskus Redin pelastajaksi palkattu Aleksi Salminen jättää tehtävänsä

Aleksi Salminen aloitti kauppakeskus Redin johtajana helmikuussa 2019.

Aleksi Salminen kuvattuna huhtikuussa 2019.

23.3. 17:38

Helsingin kauppakeskus Redin pelastajaksi palkattu Aleksi Salminen jättää tehtävänsä kauppakeskuksen johtajana.

Salminen ilmoitti keskiviikkona Twitterissä lopettavansa kauppakeskuksen johtajana ensi viikon lopussa ja aloittavansa huhtikuussa uudessa työssä Fiskars Groupilla.

Salminen aloitti kauppakeskus Redin johtajana helmikuussa 2019.

Tuolloin syyskuussa 2018 avatun kauppakeskus Redin kävijämäärät olivat jääneet alle odotusten ja kävijät kokivat kauppakeskuksen sekavaksi. Rediä avaamisesta lähtien johtanut Pia Svensk erotettiin ja Salminen palkattiin hänen tilalleen.

Nimityshetkellä Salminen ilmoitti tavoitteekseen sen, että Redin on saatava lisää näkyvyyttä.

”Meidän pitää ehdottomasti parantaa markkinointiamme eli olla nähtävillä ja kuultavilla. Lisäksi aion pitää jatkuvasti silmät auki ja verkot vesillä. Voisimmeko esimerkiksi saada tuoduksi Rediin kiinnostavia konsepteja ulkomailta tai Suomesta?” Salminen pohti HS:n haastattelussa helmikuussa 2019 tultuaan nimitetyksi kauppakeskusjohtajaksi.

Aleksi Salminen oli ennen Redin johtajan tehtävää tehnyt uraa vaatekauppaketjujen parissa. Hän oli toiminut aiemmin Kappahlin Suomen-toimitusjohtajana ja Carlingsin maajohtajana. Lisäksi Salminen perusti vuonna 2016 Lahteen farkkukauppa Mooster Denimin.

Lue lisää: Vaikeuksista vaikeuksiin kompastelleen Redin johtoon palkattiin farkku­kauppias Lahdesta ja yhtäkkiä kauppakeskus tunnetaan muustakin kuin sokkeloisuudestaan

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat