Mies ja nainen löytyivät hengen­vaarallisesti pahoin­pideltyinä asunnosta Kannelmäestä – Poliisi tutkii murhan yrityksenä

Teoista epäillään kahta 32-vuotiasta miestä. Poliisi on ottanut epäillyt kiinni.

25.3. 15:22

Helsingin poliisi epäilee kahta 32-vuotiasta miestä kahdesta Kannelmäessä tapahtuneesta murhan yrityksestä. Lisäksi poliisilla on käynnissä esitutkinta törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

Epäillyt rikokset tapahtuivat Kannelmäessä keskiviikkona 23. maaliskuuta puoli yhdentoista aikaan illalla, poliisi tiedottaa.

Poliisi sai keskiviikkoiltana tehtävän, jonka mukaan Kannelmäessä sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä oli meneillään tappelu.

Kohteessa poliisille selvisi, että 28-vuotiasta naista ja 39-vuotiasta miestä on pahoinpidelty. Molemmilla oli vammoja eri puolilla kehoa.

Poliisin mukaan epäillyt ovat kohdistaneet uhreihin voimakasta väkivaltaa, joka on ollut hengenvaarallista. Poliisi on saanut esitutkinnassa viitteitä siitä, että epäillyt ovat suunnitelleet tekoa etukäteen.

”Toinen epäillyistä oli mahdollisesti uhkaillut naista etukäteen”, tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Ritva Elomaa sanoo tiedotteessa.

Poliisi sai kaksi murhan yrityksistä epäiltyä miestä nopeasti kiinni. Poliisin mukaan rikosepäilyn motiivia ja muita yksityiskohtia selvitetään. Poliisi tiedottaa tapauksesta tarvittaessa lisää myöhemmin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat