Linnanmäki avautuu huomenna – Huvipuisto rajoittaa edelleen kävijämääriä

Huvipuistossa seurataan tarkkaan asiakasmääriä, jotta vieraat pystyvät pitämään riittävät turvaetäisyydet toisiin ihmisiin.

Linnanmäen huvipuisto avautuu jälleen 29. huhtikuuta. Huvikausi päättyy valokarnevaaliin 23. lokakuuta.

28.4. 15:38

Linnanmäen huvipuisto Helsingin Alppiharjussa avautuu perjantaina perinteisesti vapun kynnyksellä. Portit aukeavat kolmelta iltapäivällä.

Linnanmäen käytäntöihin on tuotu yksi uutuus perintönä koronapandemiasta: huvipuisto aikoo edelleen rajoittaa kävijämääriä. Syynä on se, että huvipuistossa olisi riittävän väljää.

Huvikausi päättyy valokarnevaaliin, jota vietetään 23. lokakuuta.

Viime vuonna Linnanmäen kausi pääsi käynnistymään vasta kesäkuussa koronaviruspandemian takia. Vuonna 2020 syksyn valokarnevaali peruuntui kokonaan.

Tämän vuoden uutuus on Pallotus-peli, jossa huvipuiston vieraat pääsevät viskomaan palloja. Lisäksi huvipuistossa on uusi ravintola Hurlumhei.

Linnanmäellä tarjotaan tänä vuonna värikkäitä hampurilaisia. Saatavilla on myös vegaanisia herkkuja, kuten vegaanipehmyt.

Laiteuutuuksia ei nyt nähdä. Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo, että käynnissä olleet laitehankkeet on jouduttu panemaan pandemian takia jäihin.

”Kun maailma jotenkuten normalisoituu, käynnistämme hankkeita uudelleen. Tulevan kauden suhteen olemme luottavaisin mielin.”

Kävijämääriä Linnanmäki rajoittaa edelleen, jotta huvipuistossa olisi riittävän väljää ja terveysturvallinen huvittelu mahdollista.

Adlivankinin mukaan sallittuja asiakasmääriä ei ole määritelty, mutta huvipuistoa seurataan tarkkaan, jotta ihmiset voivat pitää turvaetäisyyksiä toisiinsa.

Hän suosittelee varaamaan paikat etukäteen verkosta, jos sisäänpääsyn haluaa varmistaa tiettynä ajankohtana. Sisäänpääsy on maksuton.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat