Helsingin poliisi pyytää kolmea naista ilmoittautumaan viime­viikkoiseen Kallion ampumiseen liittyen

Poliisin mukaan naiset saattoivat nähdä ampumistilanteen läheltä.

3.5. 16:10

Helsingin poliisi pyytää kolmea naista ilmoittautumaan Kalliossa Helsinginkadulla 26. huhtikuuta tapahtuneeseen ampumiseen liittyen.

Poliisi kertoo kaipaavansa naisilta silminnäkijähavaintoja.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on selvinnyt, että tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä oli tapahtuma-aikaan kolmen nuorehkon naisen seurue, joka mahdollisesti näki tilanteen läheltä. Naiset olivat paenneet tilannetta läheiseen Alepa-myymälään.

”Yhdellä naisista oli yllään valkoinen takki ja vaaleat housut, toisella tummansininen takki ja mustat housut ja kolmannella ruskeahko takki sekä mustat housut”, poliisin tiedotteessa kuvaillaan.

Kyseessä olevia naisia tai muita asiasta tietäviä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä puhelimitse numeroon 050 562 7405 tai sähköpostitse vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Poliisi kertoi viime viikolla ottaneensa ampumiseen liittyen kiinni yhden miehen, jota epäillään tapon yrityksestä. Kiinniotettu on 43-vuotias mies.

Ampuminen tapahtui myöhään tiistai-iltana viime viikolla. Poliisin alustavien tietojen mukaan ampumista edelsi lyhyt riitatilanne. Poliisi kertoo epäillyn poistuneen tapahtumapaikalta heti ampumisen jälkeen.

Ampumisen uhri on 24-vuotias mies, joka vietiin välikohtauksen jälkeen sairaalaan hoitoon. Hän ei poliisin mukaan ollut kuitenkaan hengenvaarassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat