Asunnossa alkanut illanvietto kasvoi riidaksi –  Naista epäillään tapon yrityksestä ja vapaudenriistosta Helsingissä

Naista epäillään vapaudenriistosta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.

23.5. 12:50

Helsingin poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan tapauksesta, jossa rikosnimikkeinä on muun muassa tapon yritys, vapaudenriisto ja pahoinpitely. Epäilty rikoskokonaisuus tapahtui Sörnäisissä alkuillasta 18. maaliskuuta.

Poliisi sai kello kahdeksalta illalla ilmoituksen Vilhonvuorenkujalla sijaitsevan asuintalon tappelusta. Asunnossa oli mennyt rikki ikkuna, ja talon rappukäytävässä poliisipartiot tapasivat 40-vuotiaan miehen, jolla oli ylävartalossa verta vuotavia haavoja. Mies kertoi, että häntä oli puukotettu kohdeasunnossa.

Asunnossa partiot tapasivat 26-vuotiaan naisen ja 30-vuotiaan miehen. Nainen kertoi, että he olivat viettäneet iltaa muutamien muiden henkilöiden kanssa. Muutamien illanviettäjien kesken oli syntynyt riitaa ja tuolloin naisen epäillään puukottaneen 40-vuotiasta miestä ylävartaloon, poliisin tiedotteesta ilmenee.

Uhrin vammat jäivät enimmäkseen pinnallisiksi, joten hänelle ei aiheutunut puukotuksesta vakavia fyysisiä vammoja.

Puukotuksen uhrin vapaudenriistosta epäillään sekä 26-vuotiasta naista että 30-vuotiasta miestä. Poliisi epäilee myös 40-vuotiaan miehen pahoinpidelleen naista.

Lisäksi häntä epäillään vahingonteosta, koska riidan yhteydessä hän rikkoi asunnon ikkunan.

Naisen hallusta löytyi kaasusumutin, joten poliisi epäilee häntä myös lievästä ampuma-aserikoksesta.

Epäillyn rikoskokonaisuuden esitutkinta on valmistunut, ja se siirtyy syyteharkintaan lähipäivinä. Asialle ei esitutkinnan aikana nimetty syyttäjää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat