Kesä­työntekijä voi nyt valita mieleisensä työpaikan – työ­voimapula loi ravintola-alalle työntekijän markkinat

Työvoimapulasta kärsivän ravintola-alan työnantajat sanovat, että kesätyöntekijöiden hankkiminen on ollut kova urakka.

21-vuotias Oona Saarinen aloitti ravintola- ja kahvilatyöt lukion toisella luokalla.

| Päivitetty

Oona Saarinen ojentaa asiakkaalle kahvikupin ravintola Kappelin kahvilassa Helsingin Eteläesplanadilla. 21-vuotias Saarinen kuuluu kokeneimpiin Kappelin noin 40 kesätyöntekijästä.

Kappelissa hän on töissä ensimmäistä kesää, mutta hänellä on aikaisempaa kokemusta useista kahviloista ja ravintoloista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat