Flow-festivaali lopettaa punaisen lihan ja siipikarjan myynnin

Festivaalilla on tänä vuonna lähes 40 ravintolaa ja 20 baaria.

Kaksi koronakesää tauolla ollut Flow-festivaali on tehnyt uuden linjauksen ravintoloiden ruokatarjonnassa.

9.6. 18:32

Helsingin Suvilahdessa elokuussa järjestettävä Flow-festivaali luopuu punaisesta lihasta ja siipi­karjasta ruoka­tarjonnassaan.

Helsingin jäähallin alueella 16.–18. kesäkuuta järjestettävä Sideways-festivaali puolestaan ilmoitti ensimmäisenä suurena musiikkitapahtumana jo joulukuussa, että se tarjoaa ainoastaan kasvisruokaa. Sideways tarjoaa vain kasvisruokaa sekä yleisölle myytävissä ruoka-annoksissa että henkilökunnan ja artistien ruoka-annoksissa.

Flow-festivaalin jokaisen ravintolan ruokalistalla on vähintään yksi vegaaninen annos. Useat ravintolat tarjoavat myös kokonaan vegaanisia ruokalistoja. Juoma­tarjontaan on myös luvattu lisätä alkoholittomia juomia.

“Flow etsii jatkuvasti uusia keinoja tehdä festivaalia entistä kestävämmin tavoin. Ruoantuotanto on maailman­laajuisesti yksi suurimmista kasvihuone­kaasujen aiheuttajista, ja ympäristölle keskimäärin erityisen kuormittavaa on eläinpohjainen ravinto”, festivaalin toimitusjohtaja Suvi Kallio perustelee päätöstä tiedotteessa.

Festivaalilla on tänä vuonna lähes 40 ravintolaa ja 20 baaria.

Suvilahdessa on 12.–14. elokuuta esiintymässä lähes 150 artistia.

Oikaisu tiistaina 14. kesäkuuta klo 13.10: Tekstiin on korjattu Sideways-festivaalista kertova osuus. Sideways kertoi joulukuussa siirtyneensä ensimmäisenä suurena musiikkitapahtumana kokonaan kasvisruoan tarjontaan, eli Sideways ei luovu pelkästään punaisesta lihasta ja siipikarjasta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat