Jätkä­saaren Wood City -puu­kortteliin rakennettava toimisto­rakennus myytiin Saksaan

Uusi puurakennus tulee With Securen ja F-Securen käyttöön. Sen on määrä valmistua vuonna 2024.

Uusi toimistorakennus tulee peliyhtiö Supercellin rakennuksen (kuvassa) viereen Wood City -puukortteliin Helsingin Jätkäsaaressa.

16.6. 16:06

Rakennusyhtiö SRV myy tietoturvapalveluja tarjoavien With Securen ja F-Securen käyttöön tulevan toimistorakennuksen Helsingin Jätkäsaaresta. Kiinteistön ostaa saksalainen kiinteistösijoitusyhtiö Union Investment, kertoo SRV tiedotteessaan.

Toimistorakennus tulee Jätkäsaaren Wood City -puukortteliin, jossa on entuudestaan peliyhtiö Supercellin pääkonttori ja kaksi kerrostaloa. Kaupan kokonaisarvo on noin 58 miljoonaa euroa.

Kahdeksankerroksisen toimiston rakentaminen alkaa kesäkuussa. Uudet tilat on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2024 aikana.

Wood Cityn uusi toimistorakennus rakennetaan energiatehokkaaksi, ja rakennushankkeessa pyritään minimoimaan energian ja materiaalien päästöt, kertoo SRV. Yhtiön mukaan kaikki sen työmaat ovat olleet nettopäästöttömiä vuoden alusta alkaen.

Rakennuksessa käytetään yhtiön mukaan pääosin uusiutuvia vähähiilisiä materiaaleja, jotka sitovat itseensä hiilidioksidia rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Puukorttelin alkutaival oli karikkoinen: alueen ensimmäisissä rakennuksissa havaittiin kosteus- ja mikrobivaurioita vuonna 2017. Vauriot on sittemmin korjattu.

Lue lisää: Jätkäsaaren puukerrostaloissa paljastui kosteusongelmia jo rakennusvaiheessa, nyt akilleenkantapää on selvillä: väärä materiaali

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat