Selviydytkö Helsingin ehkä monimutkaisimmasta risteyksestä? Testaa liikennetaitosi

Tiedätkö risteykseen saapuessasi oikean ajojärjestyksen tai sen, kuka on missäkin tilanteessa väistämisvelvollinen? Tarkista liikenneosaamisesi HS:n testissä.

Helsingissä on useita monimutkaisia ja haastavia risteysalueita, jotka aiheuttavat kokeneemmillekin autoilijoille harmaita hiuksia.

11.8. 14:00 | Päivitetty 11.8. 14:32

Helsingissä on useita monimutkaisia ja haastavia risteysalueita, jotka aiheuttavat kokeneemmillekin autoilijoille harmaita hiuksia.

Käpylän Pohjolanaukiolla sijaitsee Helsingin mahdollisesti vaikein risteys. Helsingin kaupunki saa risteyksestä säännöllisesti palautetta, sillä se koetaan turvattomaksi ja sekavaksi.

Eikä ihme: Risteyksessä kohtaa Kullervonkadun, Pohjolankadun ja Käpylänkujan liikenne. Lisäksi aukiolla kulkevat raitiovaunukiskojen lisäksi lukuisat kaistat.

Etenkin kuluvalla viikolla koulujen alkaessa liikenteen vaikeisiin kohtiin olisi syytä kiinnittää entistä enemmän huomiota.

Helsingissä koulut alkavat torstaina, ja liikenteessä on paljon pieniä koululaisia.

HS-visassa voit koetella, miten selviät liikenteen vaikeimmista tilanteista. Selvitätkö tiesi helposti läpi vaikeaselkoisen Käpylän risteyksen?

Entä kuinka hyvin osaat liikennesäännöt? Testaa osaamisesi HS:n visassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat