Rediin avautuu Helsingin suurin S-market – Kaupassa toteutetaan ”grocerant”-ilmiötä

Uusi myymälä yhdistää ruokakaupan ja ravintolan. Valikoima on rakennettu grocerant-ilmiön ympärille.

Kauppakeskus Redi Helsingin Kalasatamassa.

29.8. 14:01

S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa HOK-Elanto avaa Helsingin suurimman S-marketin kauppakeskus Redissä Kalasatamassa torstaina.

Kaupan konsepti on rakennettu niin sanotun grocerant-ilmiön ympärille. Se yhdistää nimensä mukaisesti ruokakaupan ja ravintolan.

Myymälän henkilökunta valmistaa esimerkiksi napolilaistyylisiä pizzoja, patonkeja, bageleita ja smoothieita. Annoksia voi nauttia paikan päällä tai ostaa mukaan.

Vastaavia myymälöihin sijoitettuja ravintoloita HOK-Elannolla on jo esimerkiksi Kaaren Prismassa Helsingin Kannelmäessä sekä Food Market Herkuissa Helsingin keskustassa ja Espoon Tapiolassa.

Lisäksi ruokakaupan yhteydessä on Fazerin jauholeipomo ja Sushi Daily -kioski. Myymälätilaa uudessa kaupassa on 2 600 neliötä.

Kauppakeskuksen K1-kerroksessa sijaitsevan myymälän valikoima on koottu asiakkaiden toiveita toteuttaen, kertoo marketpäällikkö Janne Lahti tiedotteessa.

Valikoima sisältää muun muassa pientuottajien tuotteita, kuten leipiä ja panimojuomia, samoin vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.

Ruokakaupoista Redissä on entuudestaan K-market, K-supermarket ja Lidl.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat