Helsingin keskusta täyttyy lauantaina massatapahtumista

Helsingin keskustassa järjestetään lauantaina kaksi laajaa urheilutapahtumaa.

Myöhään illalla järjestettävää juoksutapahtumaa Midnight Runia on juostu Helsingissä jo vuosien ajan.

8.9. 11:03

Helsingin keskustassa järjestetään lauantaina kaksi laajaa urheilutapahtumaa, jotka aiheuttavat erilaisia liikenteen järjestelyjä.

Kilpailijoiden voimaa ja ketteryyttä mittaava Tough Viking -esteratakilpailu sulkee pyöräliikenteeltä Kaisaniemenrannan ja Kaisaniemen puistokujan. Liikenne ohjataan tapahtuma-alueen ohi Linnunlaulun sillan kautta.

Lisäksi Pitkältäsillalta keskustan suuntaan kuljettaessa on oikealle Kaisaniemenrantaan kääntyminen kielletty. Tapahtuman rakennus ja purku voivat aiheuttaa haittaa liikenteelle 9.–12. syyskuuta.

Jalankulkijat ohjataan Rautatieasemalta Kaisaniemen puistokujan ja junaradan välistä jalankulkuväylää pitkin ohittamaan tapahtuma-alue. Puiston itäpuolelta osa Birger Brunilan puistoa ja Svante Olssonin puistokujaa on suljettu.

Toinen tapahtuma sulkee katuja lauantaina illalla. Midnight Run Helsinki aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä liikenteessä klo 18-23. Tapahtuma-alueena toimii Senaatintori, jossa on juoksureitin lähtö ja maali.

Poikkeusjärjestelyt vaikuttavat liikenteeseen Senaatintorin välittömässä läheisyydessä tapahtuman aikana.

Pohjois- ja Eteläesplanadi ja Neitsytpolku Ullanlinnassa suljetaan liikenteeltä osittain illan aikana. Laivasillankatu on auki liikenteelle Kauppatorin suuntaan koko tapahtuman ajan. Juoksureitti kulkee Senaatintorilta Tähtitorninmäen kautta Ullanlinnaan ja tämän jälkeen Kauppatorin kautta Katajanokan kärkeen. Reitti kulkee takaisin Senaatintorille Etelärannan, Pohjoisrannan ja Kruununhaan kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat