Junaan nukahtaneelta mieheltä löydettiin muovikassillinen epäiltyä kannabista

Järjestyksenvalvojat menivät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä herättelemään Vantaan Tikkurilassa junaan nukahtanutta matkustajaa ja löysivät häneltä muovikassin, jossa oli epäiltyä huumausainetta.

13.9. 15:22 | Päivitetty 13.9. 16:10

Junaan nukahtaneen matkustajan hallusta takavarikoitiin kassillinen epäiltyä huumausainetta, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisin mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun järjestyksenvalvojat menivät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä herättelemään Vantaan Tikkurilassa junaan nukahtanutta matkustajaa.

Miehellä oli mukanaan muovikassi, jossa oli epäiltyä huumausaineitta.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Timo Luoto kertoo HS:lle, että muovikassissa olleen huumausaineen epäillään olevan kannabista. Miehellä oli ainetta mukanaan noin 630 grammaa.

”Sellainen puolikas muovikassillinen”, hän sanoo.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä mieheltä löytyi hallustaan vielä pieni määrä toista epäiltyä huumausainetta.

”Aluksi epäiltiin, että kyseessä olisi amfetamiini, mutta tarkemmassa testauksessa selvisi aineen olleen kokaiinia”, Luoto kertoo.

Luodon mukaan mieheltä löytyi kokaiinia noin kymmenen grammaa. Aine on lähetetty laboratorioon tarkempiin tutkimuksiin, joissa selvitetään muun muassa kokaiinin pitoisuus.

”Kokaiinia harvemmin tällä tavalla löydetään. Yleensä löydetään amfetamiinia ja sen johdannaisia”, Luoto sanoo.

Poliisin mukaan mies otettiin kiinni, ja vartijat soittivat hätäkeskukseen.

Paikalle saapunut poliisipartio otti epäillyt huumausaineet haltuunsa ja kuljetti miehen kiinniotettuna Vantaan poliisivankilaan, tiedotteessa kerrotaan.

Miestä epäillään huumausainerikoksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat