Mies raiskasi 16-vuotiaan tytön Espoossa törkeästi, oli tuntenut uhrin vain tunteja

Hovioikeus vahvisti Espoon Lintuvaarassa 16-vuotiaan tytön raiskanneen vankeustuomion ja määräsi hänet vangittavaksi heti.

28.10. 15:26

Kauppakeskus Sellosta Espoossa alkanut illanvietto päättyi raiskaukseen Espoon Leppävaarassa. 16-vuotias uhri lähti ystävänsä kanssa kauppakeskuksessa tapaamansa tuomitun ja tämän tuttavien mukaan illanviettoon yksityisasuntoon.

Helsingin hovioikeus tuomitsi 30-vuotiaan Naael Talib Dakhil Albadrin kolmeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen törkeästä raiskauksesta.

Lisäksi hänet määrättiin korvaamaan uhrilleen tämän kärsimyksistä 8 000 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 300 euroa.

Rikos tapahtui Espoossa vuoden 2018 tammikuussa tuomitun tuttavan asunnolla, jossa juteltiin, kuunneltiin musiikkia ja juotiin alkoholia.

Uhri ja tuomittu siirtyivät makuuhuoneeseen, jossa raiskaus tapahtui. Uhri kertoi sanoneensa tuomitulle, ettei hän halunnut olla seksuaalisessa kanssakäymisessä. Uhri kertoi myös vastustelleensa fyysisesti raiskausta ja yrittäneensä rimpuilla pois tilanteesta.

Tuomittu kuitenkin jatkoi tekoa käyttäen fyysistä väkivaltaa.

Tuomittu väitti, että teot olivat tapahtuneet vapaaehtoisesti ja yhteisymmärryksessä. Oikeus ei pitänyt uskottavana, että 16-vuotias nuori olisi ollut valmis seksuaalisen kanssakäymiseen vain muutama tunti tapaamisen jälkeen. Lisäksi uhri oli kertonut tapahtumista johdonmukaisesti heti tapahtumien jälkeen.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat