Osa Helsingin leikkipuistoista pysyy kiinni loppusyksyn

Osa Helsingin leikkipuistoista pysyy loppusyksyn kiinni. Syynä on päivähoidon työvoimapula.

Helsingissä on sulusta huolimatta avoinna yli 40 leikkipuistoa tai perhetaloa.

4.11. 11:27

Osa Helsingin leikkipuistoista pysyy kiinni loppusyksyn ajan. Asiasta tiedotti Helsingin kaupunki perjantaina.

Syynä sulkuun on työntekijöiden huutava pula päiväkodeissa. Leikkipuistojen henkilökuntaa on siirretty päiväkoteihin töihin. Syyskuussa suljettiin kaikkiaan parikymmentä leikkipuistoa ja perhetaloa.

Nyt näiden sulkua jatketaan 23. joulukuuta saakka.

Suljettuina ovat Helsingissä 14. marraskuuta ja 23. joulukuuta välisen ajan seuraavat leikkipuistot: Ruoholahti, Nuoli, Tullinpuomi, Viiri, Laurinniitty, Trumpetti, Kimmo, Vallila, Torpparinmäki, Kurranummi, Salpausselkä, Unikko, Puuskakulma, Tuorinniemi, Rudolf, Mellunmäki sekä Perhetalo Sahrami ja Perhetalo Torpparinmäki.

Lisäksi suljetaan leikkipuistot Kaunokki ja Munkki samalla aikavälillä.

Leikkipuistot Lahnalahti ja Ulvila sekä Perhetalo Betania ja Perhetalo Naapuri avataan, ja ne jatkavat normaalia toimintaansa 14.11. lukien.

Perhetalo Kajuutta ja leikkipuisto Mustakivi yhdistävät toimintansa ajalla 14.11–23.12. Toiminta uudelleen järjestellään Mustakiven tiloissa.

Helsingissä on sulusta huolimatta avoinna yli 40 leikkipuistoa tai perhetaloa, joissa toimintaa järjestetään normaalisti. Myös suljettujen leikkipuistojen ulkotilat ovat perheiden käytettävissä, kaupungin tiedotteessa todetaan.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat