Taideyliopiston Kuvataide­akatemian tiloissa vesi­vahinko, vettä valunut useaan kerrokseen

Pelastuslaitoksen tietojen mukaan vahingon syynä on sammutuslaitteiston suutin, joka on tuntemattomasta syystä lauennut ilman tulipaloa.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että oppilaitoksen neljännestä kerroksesta on valunut vettä useamman kerroksen kattolevyjen läpi. Lukijan kuva.

4.11. 21:03 | Päivitetty 4.11. 21:08

Perjantai-iltana Kaikukadulla Taideyliopiston Kuvataide­akatemian tiloissa Helsingin Sörnäisissä havaittiin vesivahinko.

Pelastuslaitoksen tietojen mukaan vahingon syynä on sammutuslaitteiston suutin, joka on tuntemattomasta syystä lauennut ilman tulipaloa.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että oppilaitoksen neljännestä kerroksesta on valunut vettä useamman kerroksen kattolevyjen läpi.

Helsingin pelastuslaitos päivitti Twitteriin iltakahdeksan jälkeen, että vettä poistetaan parhaillaan oppilaitoksen tiloista vesi-imureilla ja uppopumpuilla.

PelastuslaitoS ei osaa antaa arviota siitä, missä kunnossa tilat ovat vahingon jäljiltä. Kuivaustoimia tullaan tarvitsemaan vielä pelastuslaitoksen toimenpiteidenkin jälkeen.

Pelastuslaitos jatkaa näkyvien vahinkojen kuivaamista oppilaitoksen tiloissa todennäköisesti vielä ainakin tunnin verran.

Kiinteistöhuolto jatkaa jälkivahinkojen torjuntayritystä poistamalla rakenteisiin päätynyttä vettä ja kartoittamalla vahinkojen laajuutta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat