Rattijuoppo ajoi liekehtivällä autolla Kehä I:llä, tilanne tallentui videolle

Useat ihmiset soittivat hätäkeskukseen autosta, joka ajoi liekehtien muun liikenteen seassa. Kukaan ei loukkaantunut, mutta auto kärsi pahoja vaurioita.

6.11. 15:16

Kesken ajon palamaan syttynyt henkilöauto herätti ihmetystä lauantaina iltapäivällä Kehä I:llä. Auto pysähtyi lopulta Tuusulanväylän rampille.

Silminnäkijän kuvaamassa videossa näkyy, miten auton takarenkaan ympäristö on liekeissä, kun auto vielä liikkuu vauhdilla.

Auto ajoi muun liikenteen seassa jonkin aikaa ja välillä vaihteli kaistaa. Ensin takarenkaasta löi liekkejä, loppuvaiheessa kipinöitä. Näyttikin siltä, että jäljellä olisi ollut enää pelkkä takavanne.

Poliisi sai ensimmäisen ilmoituksen palavasta autosta hieman ennen kello kolmea, ja samoihin aikoihin lukuisat ihmiset soittivat myös hätäkeskukseen samasta asiasta. Poliisipartio pääsi paikalle nopeasti, koska se oli muutenkin lähellä tapahtumapaikkaa.

Kun poliisi pääsi palavan auton luo, sen kuljettaja pakeni juosten paikalta. Partio haki hänet läheisen meluvallin takaa ja puhallutti. Mies puhalsi törkeän rattijuoppouden lukemat. Pelastuslaitos sammutti tulipalon.

Poliisi tutkii tapahtumaa, mutta tulipalon syy ei ole vielä tiedossa. Poliisi myös epäilee, että sama auto olisi paloa ennen kolaroinut Vantaalla.

Henkilövahinkoja ei sattunut, mutta auto kärsi tulipalossa pahasti.

Aiheesta kertoi lauantaina myös Ilta-Sanomat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat