Urheilupuistosta vietiin tuhansien eurojen edestä suksia: Varkaus on jäämässä mysteeriksi

Varkaat veivät syyskuussa Hakunilan urheilupuistosta suksia, voiteita ja huoltokalustoa noin 30 000 euron edestä.

24.11. 14:20

Itä-Uudenmaan poliisi on keskeyttänyt Vantaan Hiihtoseuran suksi- ja voidevarkauden tutkinnan. Juttua tutkittiin törkeänä varkautena. Poliisilla ei ole tietoa epäillyistä tai johtolankoja jatkotutkimuksille.

Asiasta kertoo Vantaan Hiihtoseura tiedotteessaan.

”Kaikki uusi tieto, joka voi edistää selviämistä, käynnistää tutkinnan uudelleen avauksen”, kertoo poliisipäällikkö Ilkka Koskimäki tiedotteessa.

Varkaat veivät syyskuussa Vantaan Hakunilan urheilupuiston voitelu- ja suksikonteista suksia, voiteita ja huoltokalustoa noin 30 000 euron arvosta. Rikoksessa menetettiin muun muassa 13 paria lasten yhteisiä Salomon-kilpasuksia.

Vantaan Hiihtoseura aloitti varkauden jälkeen varainkeruun saadakseen hankittua uutta kalustoa varastetun tilalle.

Hiihtoseura kertoo tiedotteessaan, että tukea hankintaan on tullut yrityksiltä ja yhteisöiltä 11 200 euroa. Varainkeruu jatkuu vuodenvaihteeseen saakka.

Seuran toiminta on jatkunut keskeytymättä varkaudesta huolimatta.

Lue lisää: Varkaat veivät 13 paria lasten kilpasuksia – Vantaan hiihtoseuran konteista varastettiin välineitä 10 000 euron arvosta

Lue lisää: Vantaan Hiihtoseura aloitti varain­keruun varastettujen suksien korvaamiseksi – Poliisi pyytää tarkkaavaisuutta suksi­kaupoille

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat