Poliisi epäilee: 17-vuotias löi miestä puukolla rautatie­asemalla uutenavuotena

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut nuoren tapon yrityksestä epäiltynä.

4.1. 15:44

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Helsingin päärautatieasemalla tapahtuneesta puukotuksesta. Poliisin mukaan 17-vuotias nuori löi puukolla kohti noin 20-vuotiasta miestä useita kertoja. Teko tapahtui poliisin mukaan neljän aikaan aamulla uudenvuodenyönä.

Helsingin poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä. Helsingin käräjäoikeus on vanginnut nuoren todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forssin mukaan tapahtuneesta voi puhua epäiltynä puukotuksena, vaikka uhrin saamat vammat ovat olleet vähäisiä.

Tilanne on poliisin käsityksen mukaan saanut alkunsa, kun pipopäinen mies riiteli epäillyn tekijän kanssa rautatieaseman ja Rautatientorin kulmalla. Pian paikalle saapui kaksi muuta miestä.

Riita kärjistyi tappeluksi epäillyn ja kolmen miehen välillä. Poliisi epäilee, että 17-vuotias löi toista paikalle tulleista miehistä kohti puukolla useita kertoja. Mies sai tilanteessa vähäisiä fyysisiä vammoja.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tilanteesta. Poliisin tiedossa on kahden paikalle tulleen miehen henkilöllisyydet, mutta ei tilanteessa alusta asti olleen pipopäisen miehen henkilöllisyyttä.

Poliisi toivoo miehen yhteydenottoa tapauksen selvittämistä varten.

Kaikki yhteydenotot pyydetään osoitteeseen nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai kello 8–16 numeroon 0295 471 200.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat