Poliisi otti takapihallaan ammuskelleen kiinni Tuusulassa

Tuusulan Mahlamäessä ammuttiin varhain lauantaiaamuna useita laukauksia. Poliisi takavarikoi ampumisesta epäillyn aseet.

31.1. 17:37

Poliisi otti lauantaiaamuna kiinni henkilön, joka ammuskeli aseella omalla takapihallaan Tuusulan Mahlamäessä. Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti asiasta tiistaina.

Tapahtumat alkoivat jo ennen viittä aamulla, ja laukauksia kuultiin useita. Asiasta poliisille ilmoitti sivullinen henkilö.

Poliisi lähetti tilannetta selvittämään useita partioita, jotka saapuivat paikalle kello 5.20. Kului kuitenkin lähes neljä tuntia, että epäilty suostui luovuttamaan aseensa ja lähtemään poliisin matkaan.

Poliisi otti epäillyn kiinni noin kello kahdeksan aikaan ja takavarikoi hänen aseensa. Aseita oli useita, mutta vain yhdellä oli tilanteessa ammuttu.

”Asutulla alueella taajamassa ammuskelua on aina omiaan aiheuttamaan vaaraa hengelle ja terveydelle. Poliisi tutkii, onko tapauksessa aiheutunut konkreettista vaaraa kenellekään”, kommentoi tutkinnanjohtaja rikoskomisario Krista Vallila tiedotteessa.

Tekoa tutkitaan epäiltynä vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää asiasta jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat