Maasturin kuljettaja törmäsi ainakin kahdeksaan pysäköityyn autoon Pihlaja­tiellä

Poliisi on ottanut yhden ihmisen kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Maasturi törmäsi tiistai-iltana ainakin kahdeksaan pysäköityyn autoon Meilahdessa. Kuvassa on yksi näistä autoista.

28.2. 20:21 | Päivitetty 28.2. 21:33

Maasturin kuljettaja törmäili useisiin autoihin Pihlajatiellä Helsingin Meilahdessa tiistai-iltana vähän seitsemän jälkeen.

Helsingin poliisin alustavien tietojen mukaan autoilija törmäsi ainakin kahdeksaan pysäköityyn autoon, jotka vaurioituivat.

Poliisi on ottanut kiinni yhden ihmisen epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisilla ei ole tiedossa, että kukaan olisi loukkaantunut. Ilmoitus poliisille tuli noin kymmentä yli seitsemän, johtokeskuksesta kerrotaan.

Tilanteen nähnyt Rauli Ratasvuori kertoo HS:lle, että Tukholmankadulta tullut auto törmäsi ensin yhteen pysäköitynä olleeseen autoon ja törmäyksen kohteeksi joutunut auto siirtyi poikittain tielle. Sitten maasturi peruutti hitaasti kymmenisen metriä ja törmäsi toiseen autoon.

Autoilija lähti tämän jälkeen kiemurrellen ajamaan, odotti, että jalankulkija menee ohi suojatiellä ja jatkoi Pihlajatietä Meilahden kirkon suuntaan. Ratasvuoren mukaan autoilija törmäili ”jonkun matkan päässä” vielä lisää.

Kirkon kulmalla poliisi tuli autoilijan luo, hän kertoo.

Auto vaurioitui törmäyksessä maasturin kanssa. Kuvassa näkyvä auto ei ole se, jonka kuljettajaa epäillään rikoksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat