Kuljettaja kaahasi moottoritiellä 174 kilometriä tunnissa pääkaupunkiseudulla

174 kilometrin tuntinopeutta kaahannut paljastui poliisin valvonnassa Lahden moottoritiellä.

Itä-Uudenmaan poliisi takavarikoi sunnuntaina henkilöautoista kaksi tutkanpaljastinta.

6.3. 8:46

Kuljettaja kaahasi sunnuntaina hurjaa ylinopeutta Helsingin ja Lahden moottoritiellä sunnuntaina. Tieosuudella oli nopeusrajoitus 100 kilometriä tunnissa, mutta autolla oli vauhtia 174 kilometriä tunnissa.

Ylinopeus paljastui poliisin valvonnassa, jossa havaittiin paljon liikennerikoksia, poliisi tiedotti viestipalvelu Twitterissä.

Poliisi havaitsi myös 143 kilometrin tuntivauhtia kulkeneen auton tieosuudella, jossa nopeusrajoitus oli 100 kilometriä tunnissa. Kyseinen auto ajoi vielä punaisia päin poistuessaan moottoritieltä.

Ylinopeutta kulkeneiden joukossa oli myös auto, joka kulki 142 kilometriä tunnissa 100 kilometrin tuntinopeuden rajoitusalueella. Vauhdikkaasti kulkenut auto ohitteli muita oikean kautta.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti viestipalvelu Twitterissä myös Lahdentiellä havaitsemastaan kuljettajasta, jolla ”ajokorttia ei ollut, mutta amfetamiinia oli”.

Järvenpäässä puolestaan oli tapaus, jossa kuljettajan tulokseksi puhalluskokeessa tuli 0,76 milligrammaa litraa kohti, eli törkeän rattijuopumuksen raja ylittyi, poliisi kertoi.

Lisäksi poliisi takavarikoi henkilöautoista kaksi tutkanpaljastinta.

Lue lisää: Harvinainen ylinopeus tallentui poliisin videolle Helsingin Punavuoressa

Lue lisää: Nuori kaahasi Turunväylällä 170 kilometriä tunnissa, koska oli kiire syömään

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat