Metroliikenteessä oli häiriöitä Urheilu­puiston asemalla sattuneen henkilö­vahingon vuoksi

Liikenne palautui lähes normaaliksi ennen kello neljää iltapäivällä.

Metroliikenteen häiriöistä ilmoitettiin Lauttasaaren metroasemalla.

7.3. 15:11 | Päivitetty 7.3. 17:21

PääKAUPUNKISEUDUN metroliikenteessä oli tiistai-iltapäivänä häiriöitä Urheilupuiston metroasemalla Espoossa sattuneen onnettomuuden vuoksi.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo pelastaneensa yhden henkilön raiteilta.

Pelastuslaitos sai noin kello 14.45 ilmoituksen, että metrojuna oli törmännyt henkilöön laiturialueella. Pelastuslaitos totesi paikalle tullessaan henkilön olevan metrojunan alla.

Pelastajat nostivat metrovaunua ja saivat loukkaantuneen henkilön pois vaunun alta. Ensihoito antoi hänelle tarvittavan ensiavun laiturialueella, jonka jälkeen hänet kuljetettiin jatkohoitoon.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan, että henkilö joutui raiteille tuntemattomasta syystä.

Metroliikenne oli pelastustoimien ajan pysähdyksissä hetken aikaa sekä lännen että idän suuntaan. Liikenne ykkösraiteella avattiin piakoin onnettomuuden jälkeen, mutta kakkosraide oli pidempään pois käytöstä. Metro kulki ykkösraiteella pysähtymättä asemalla.

Kaikkiaan metro kulki tiistai-iltapäivällä noin tunnin Urheilupuiston ohi pysähtymättä. Vaunut alkoivat taas pysähtyä Urheilupuistossa noin kello 15.45, Pääkaupunkiseudun kaupunkiliikenteen metrovalvomosta kerrottiin STT:lle.

Metrovalvomosta kerrottiin kello viiden aikaan iltapäivällä, että liikenne kulkee normaalisti, mutta yksittäisiä vuoroja on myöhässä. Vuorovälit pyritään pitämään tasaisina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat