Siuntiossa epäillyn henki­rikoksen uhriksi joutuneen ruumis löytyi

Iltalehden mukaan teosta epäillään 59-vuotiasta miestä ja uhri olisi ollut hänen noin 30-vuotias naisystävänsä.

8.3. 18:25 | Päivitetty 8.3. 18:45

Poliisi on löytänyt Siuntiossa epäillyn henkirikoksen uhriksi joutuneen ihmisen ruumiin. Hänet oli aiemmin ilmoitettu kadonneeksi.

Länsi-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Matti Högman vahvisti asian STT:lle keskiviikkona. Högman ei kommentoinut, mistä ja milloin ruumis löydettiin.

Aiemmin tällä viikolla poliisi kertoi epäilevänsä kadonneeksi ilmoitetun ihmisen joutuneen henkirikoksen uhriksi ja pyysi havaintoja punaisesta Volkswagen Golf -henkilöautosta ja sillä liikkuneista ihmisistä.

Poliisi ei alkuviikosta kertonut epäillyn rikoksen tapahtumapaikkaa, mutta kertoi, että taposta epäiltynä on vangittu yksi henkilö ja toinen henkilö on vangittu epäiltynä rikoksentekijän suojelemisesta.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden viime viikon vangitsemistiedoista selvisi, että tapon epäillään tapahtuneen Siuntiossa ja rikoksentekijän suojelemisen Vihdissä. Taposta epäiltynä vangittu on 1960-luvulla syntynyt mies.

Tapauksesta aiemmin kertoneen Iltalehden mukaan teosta epäillään 59-vuotiasta miestä ja uhri olisi ollut hänen noin 30-vuotias naisystävänsä.

Omaiset tekivät naisesta katoamisilmoituksen 19. helmikuuta. Pian tämän jälkeen poliisi alkoi epäillä asiassa henkirikosta, Iltalehti kirjoittaa.

Epäilty mies vangittiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa viime perjantaina. Hän on kiistänyt rikoksen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat