Poliisi: Tikkurilan parveke­turman silmin­näkijää on kuultu todistajana

Poliisi ja Tukes selvittävät yhteistyössä parvekkeen rakenteiden turvallisuutta. Tutkinnanjohtajan mukaan tapahtuneesta on ”erilaisia teorioita”, joita selvitetään.

Nainen putosi parvekkeelta ja kuoli Vantaan Tikkurilassa maaliskuun alussa.

13.3. 15:40

Vantaan Tikkurilassa maaliskuun alussa sattuneella parveketurmalla on ollut silminnäkijä. Poliisi on kuullut tätä todistajana, mutta tässä vaiheessa tapahtumia ei voida vielä tarkemmin avata, kertoo tutkinnanjohtaja, komisario Paavo Ritari Itä-Uudenmaan poliisista.

Nuori nainen putosi parvekelasin rikkouduttua seitsemännen kerroksen parvekkeelta ja kuoli saamiinsa vammoihin. Hän oli HS:n tietojen mukaan vierailemassa ystävänsä luona.

Silminnäkijästä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue lisää: Parvekkeelta kuolemaan pudonnut nainen ei ollut omassa asunnossaan

Lue lisää: Naisen kuolemaan johtanut putoaminen parvekkeelta herättää talossa huolta – ”Miten on mahdollista pudota lasista läpi?”

Lue lisää: Poliisi epäilee: Nainen putosi ja kuoli parvekelasin petettyä hänen altaan

Tapahtumia selvitetään kuolemansyyn tutkintana. Poliisi ei siis epäile rikosta, eikä se siksikään voi tiedottaa asiasta yksityiskohtaisesti.

Parvekkeen rakenteiden mahdollisista turvallisuuspuutteista sen sijaan kerrotaan julkisuuteen, kun on saatu selville tarkemmin, mitä tapahtui.

Poliisi tekee parhaillaan yhdessä Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin kanssa testejä.

”Meillä on erilaisia teorioita, miten tämä olisi voinut tapahtua. Niiden käymiseen läpi menee useampi viikko”, Ritari arvioi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat