Poliisi: Toiselta epäillyltä löytyi uhrin omaisuutta

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm kertoo, että uhrin omaisuutta löydettiin kiinnioton yhteydessä toisen epäillyn hallusta.

Poliisi tutkii Myllypuron henkirikostutkinnan yhteydessä myös omaisuusrikosta.

Poliisin mukaan 19-vuotias nainen kuoli väkivallan seurauksena asunnossaan Myllypurossa 23. maaliskuuta. Taposta epäillään kahta 16-vuotiasta nuorta.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi pojan ja tytön toissa viikon lauantaina todennäköisin syin epäiltyinä taposta.

Poliisi epäilee nyt, että uhrilta on teon yhteydessä anastettu omaisuutta, jota löytyi kiinnioton yhteydessä ainakin toisen epäillyn hallusta, tutkinnanjohtaja Tuomas Lindholm Helsingin Poliisista kertoo.

”Meillä oli epäily, että uhrin asunnosta puuttuu hänen henkilökohtaista omaisuuttaan. Kyse ei ole rahallisesti erityisen arvokkaasta omaisuudesta”, rikoskomisario Lindholm kertoo.

Lindholm ei ota tarkemmin kantaa siihen, mitä asunnosta epäillään viedyn. Hän kertoo, että poliisi selvittää paraikaa epäillyn omaisuusrikoksen rikosnimikettä.

Teosta epäillyt ja uhri tunsivat toisensa ja ovat olleet keskenään tekemisissä.

Epäiltyjen kuulusteluja on Lindholmin mukaan jatkettu, mutta selkeää motiivia teolle ei ole tässä vaiheessa tutkintaa selvinnyt. Viimeksi epäiltyjä on kuulusteltu viime viikon loppupuolella.

”Vielä jää asioita meille kertomatta.”

Lindholm ei ota kantaa tekotapaan tai uhrin vammoihin. Hän kertoo, että poliisi odottaa vielä virallista lausuntoa kuolinsyystä.

Poliisi jatkaa epäiltyjen kuulusteluja ja teknistä tutkintaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat