Kuusi ihmistä pelastautui palavasta talosta – Kuvat näyttävät täydellisen tuhon

Paloa sammuttamassa oli yli kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Kaksikerroksinen omakotitalo tuhoutui tulipalossa perjantaiaamuna.

| Päivitetty

Suurikokoinen omakotitalo paloi lähes maan tasalle Sipoossa Huuhkajankujalla Sipoonlahdessa. Pelastuslaitoksen päästyä paikan päälle seitsemän aikaan perjantaiaamuna osa talosta oli täyden palamisen vaiheessa. Paloa oli sammuttamassa yli kymmenen yksikköä Itä-Uudeltamaalta sekä lähialueiden pelastuslaitoksilta.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Timo Tuomaisen mukaan talossa oli palon syttymishetkellä nukkumassa kuusi henkilöä. Heistä yksi oli havainnut outoa ääntä ja herätellyt muita. Kaikki kuusi pelastautuivat itse talosta ja soittivat tulipalosta hätäkeskukseen

”Rakennus tuhoutui aika pahasti”, Tuomainen kuvailee.

Kaikki talossa ollut omaisuus on kärsinyt savu- ja vesivahinkoja. Palo on Tuomaisen mukaan ollut voimakkaimmillaan talon takaosassa.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Palanut talo sijaitsee Sipoonlahden omakotitaloalueella. Palaneen talon naapurissa on joidenkin kymmenien metrien välimatkan päässä useita muitakin omakotitaloja, mutta palo ei ole päässyt leviämään edes palaneen talon ympäristössä oleviin puihin.

Paikan päällä olleen HS:n toimittajan Anne Kantolan mukaan omakotitalon katto oli kuorittu talon pihalle. Paikan päällä oli perjantaina aamulla vielä useita pelastuslaitoksen sammutusyksiköitä.

Talo sijaitsee Sipoonlahden omakotitaloalueella.

Omakotitalon yläkerta tuhoutui tulipalossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat