Espoolaislähiöstä kuuluu kummia: Betonin keskelle nousee ravintoloita, joihin vaelletaan ympäri Helsingin seutua - Espoo | HS.fi

Espoolaislähiöstä kuuluu kummia: Betonin keskelle nousee ravintoloita, joihin vaelletaan ympäri Helsingin seutua

Soukassa toimivat Bunthan’s food ja Hummus House ovat pieniä ravintoloita, joihin tullaan syömään paljon lähiötä kauempaakin. Ravintoloitsijoille tulevaisuus Soukassa näyttäytyy aivan erilaisena.

Bunthan’s foodin omistajat Kim Karlsson ja Laksamee Bunthan löysivät unelmiensa ravintolatilan Soukasta kuusi vuotta sitten.­

19.9.2019 2:00 | Päivitetty 19.9.2019 10:46

Kello on kaksi iltapäivällä ja lounasaika alkaa olla jo ohitse. Kun yksi ravintola vasta avaa oviaan, toisessa ravintolassa pian jo suljetaan.

Ensisilmäys Soukan keskustassa ei välttämättä kerro paljoakaan siitä, kannattaako juuri tänne perustaa ravintola. Soukassa toimivat Bunthan’s food ja Hummus House ovat ulkoisesti pieniä ja vaatimattoman näköisiä ravintoloita, mutta ruokansa takia ne kummatkin tunnetaan melko laajalti Soukan ulkopuolellakin.

Luitko jo nämä?

Espoo - luetuimmat