Jorma Österholmin kultaliikkeessä on rannekello vuodelta 1987 – Siinä on niin outo ominaisuus, ettei se mennyt koskaan kaupaksi - Espoo | HS.fi
Espoo|HS Espoo

Jorma Österholmin kultaliikkeessä on rannekello vuodelta 1987 – Siinä on niin outo ominaisuus, ettei se mennyt koskaan kaupaksi

Kauniaisten keskustassa toimii kelloja ja kultaa myyvä perheyritys, jolla on vitriineissä persoonallisia harvinaisuuksia. Yksi sellainen on esimerkiksi rannekello, jolla pystyi nauhoittamaan lyhyitä ääniklippejä 80-luvun lopulla.

Jorma Österholm ja Terttu Finnberg aikovat vielä tämän vuoden pitää auki heidän isänsä perustamaa Kauniaisten kelloa ja kultaa. Liike on yksi vanhimmista Kauniaisissa.

Julkaistu: 4.3. 16:05, Päivitetty 4.3. 16:05

Takaseinälle on ripustettu korjauksessa olevia seinäkelloja, vitriinikaappi on täytetty vuosien varrella kertyneillä herätyskelloilla ja tiskin alla näkyy valikoima rannekelloja.

Kauniaisten kelloa ja kultaa pyörittävä Jorma Österholm on työskennellyt koko ikänsä kellojen ympäröimänä, mutta pian hän aikoo viettää vähemmän aikataulutettua elämää. Alkuvuodesta Österholm ilmoitti, että tämän vuoden jälkeen hän aikoo luopua yrityksestään, joka on yksi vanhimmista Kauniaisissa.

Luitko jo nämä?

Espoo - luetuimmat