Irakilaisveljekset ottivat lainaa ja tekivät pakettiautosta liikkuvan parturin – Sitten iski korona, mutta juuri sen takia bisnesidea tuntuu nyt entistä paremmalta

Ahmed ja Mohammed Al-Khayyat saivat idean pakettiautoon tehdystä parturista jo kauan ennen koronavirusepidemiaa. Ensin näytti siltä, että koronavirus karkottaisi myös heiltä asiakkaat, mutta nyt tilanne näyttäisi olevan muuttumassa.

Parturi Mohammed Al-Khayyat leikkaa Matias Holmqvistin tukkaa parturipakettiautossa. Etualalla istuu toinen yrityksen perustajista, Ahmed Al-Khayyat. Holmqvist on toiminut Al-Khayyatien yritysneuvojana yrityskeskus Yritys Espoossa.

11.5.2020 2:00 | Päivitetty 11.5.2020 9:36

Vielä helmikuussa kevät näytti oikein lupaavalta. Espoossa asuvat veljekset Ahmed Al-Khayyat ja Mohammed Al-Khayyat olivat työstäneet ideaansa yli vuoden, ja nyt kaikki oli valmista.

Iso pakettiauto oli ostettu ja sen sisätilat muutettu parturikäyttöön soveltuviksi. Peilit, pöytä ja tuoli oli asennettu paikoilleen auton takaosaan. Auton kylkeen oli maalattu veljesten firman nimi: Barber Mobile. Kaikkea tätä varten oli otettu iso laina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat