Mihin katosivat Rossot? Aimo Bonden, 76, paljastaa nyt, miten pikku­tarkka operaatio yksi kaikkien aikojen suomalaisista ravintola­ketjuista oli - Espoo | HS.fi

Mihin katosivat Rossot? Aimo Bonden, 76, paljastaa nyt, miten pikku­tarkka operaatio yksi kaikkien aikojen suomalaisista ravintola­ketjuista oli

Aimo Bonden kehitti Rosson vaimonsa kanssa lukemalla matkaesitteitä. Pariskunta suunnitteli kaikkiaan 37 Rosso-ravintolaa.

Tilaajille

Tikkurilan Rosso loisti nimensä mukaisesti punaisen sävyissä vuonna 2012. Kielotiellä sijainnut ravintola on yksi neljästä pääkaupunkiseudulla viime vuosina lopetetusta Rossosta.­

23.9. 2:00 | Päivitetty 23.9. 9:10

On lounasaika, ja Matinkylässä kauppakeskus Ison Omenan Rosso-ravintolassa on hiljaista. Lähellä keittiötä sijaitsevaan pöytään istuutuu pikkutakkiin pukeutunut mies, Aimo Bonden.

Tarjoilija tuo pöytään ruokalistat. Hänen rinnuksessaan lukee, että hän on Tanja, vuoropäällikkö.

Bonden kiittää, ottaa käteensä à la carte -listan ja alkaa tutkia, mitä söisi lounaaksi.

Luitko jo nämä?

Espoo - luetuimmat