Espoo on julkisten saunojen musta-aukko: Sitten kaveriporukka keksi tilata Matinkylän uimarannalle tyhjän merikontin - Espoo | HS.fi

Espoo on julkisten saunojen musta-aukko: Sitten kaveriporukka keksi tilata Matinkylän uimarannalle tyhjän merikontin

Talviuintia harrastava kaveriporukka halusi saunan Matinkylän uimarannalle. He ryhtyivät tuumasta toimeen ja joulukuussa Matinkylässä pääsee uinnin jälkeen lämmittelemään lauteille.

Talviuintia harrastava kaveriporukka päätti rakentaa Matinkylään saunakontin. Kaverukset kokoontuivat joulukuun alussa mainoskuvia varten keskeneräisen saunan lauteille. Kuvassa edessä vasemmalta: Tommi Kortman, Valtteri Eloranta ja Eelis Rytkönen. Takana vasemmalta: Mika Jokiniemi, Jarkko Sandberg, Tatu Waltari, Ville Waltari, Lassi Ohtonen ja Timo Peltola

4.12.2020 11:46

Kylmässä merivedessä uiminen on mahtavaa, mutta vielä mahtavampaa olisi, jos samalla uintireissulla meressä pääsisi pulahtamaan useamman kerran.

Tätä pohti talviuintiin hurahtanut kaveriporukka, jolla on tapana käydä uimassa Matinkylän rannassa. Seurueen treenaaminen on tavoitteellista: talviuinnin MM-kisoista porukalle on kertynyt jo yhteensä kymmenen mitalia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat