Ravintoloitsija kokeilee prameaa ideaa: Ruokailijat viedään 7,5 tunnin meri­matkalle saareen nauttimaan fine diningia, ja hinta­lappu on sen mukainen

Avomeriravintola Ulappa alkaa tarjota kulinaristeille lomamatkan hintaista seitsentuntista elämystä.

Keittiömestari Erno Kemi (vas.) ja ravintoloitsija Ville Tikkanen.

22.6.2022 11:37 | Päivitetty 22.6.2022 12:06

Espoon edustalla seilaa heinä-elokuussa pitkän kaavan ravintolaelämys. Kyseessä on avomeriravintola Ulappa. Sen ideana on tarjota halukkaille hulppea 7,5 tunnin mittainen purjehdusretki, jonka aikana tarjoillaan seitsemän ruokalajin menu.

Illalliskokemuksen hinta on merimatkoineen 349 euroa. Halutessaan laskuun voi lisätä myös 99 euron hintaisen juomapaketin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat