Espoolaisen tien varteen ilmestyi hämmentävä näky: Kuka levitti farkkuja siistiin jonoon pientareelle?

Turuntien varteen oli tasaisin välein aseteltu siistissä kunnossa olevia vaatteita. Installaation tekijästä ei kuitenkaan ole tietoa.

Vaatteita oli tiistaina ripoteltu pyörätien varteen Espoon Puustellinmäen kohdalla Turuntiellä.

14.9. 13:21

Turuntien varteen Espoon Puustellinmäen kohdalle oli tiistaiaamuna ilmestynyt erikoinen näky.

Pyörätien viereen oli jätetty kymmeniä vaatekappaleita, jotka oli ripoteltu tasaisesti jopa parinkymmenen metrin matkalle.

Mukana oli esimerkiksi käytettyjä mutta silti siistissä kunnossa olevia miesten farkkuja, paitoja ja alushousuja.

Vaatteet oli luultavasti aseteltu maanantain ja tiistain välisenä yönä, mutta tiistai-iltaan mennessä ne oli kerätty pois.

HS:lle vaatejonosta kuvat lähettänyt lukija kertoo, ettei sen lähellä ollut esillä mitään tietoa siitä, mistä on kyse.

Koska vaatteet oli kuitenkin aseteltu niin tasaisin välein ja siististi, hän arvelee, että kyseessä voisi olla esimerkiksi jokin taideinstallaatio tai mielenilmaus.

Lähellä vaatteiden jättöpaikkaa sijaitsee ammattiopisto Liven toimipiste, mutta sen viestinnästä kerrotaan HS:lle, ettei kyseessä ole heidän tietojensa mukaan opiskelijoiden tempaus tai taideteos.

Myöskään Espoon kaupunkiympäristön toimialan viestinnästä ei äkkiseltään osata kertoa, mistä vaatteet ovat ilmestyneet tai kuka ne on mahdollisesti kerännyt pois.

Anonyymissä viestipalvelu Jodelissa puolestaan arveltiin, että vaatteet olisi saattanut jättää esimerkiksi niiden omistajan vihastunut puoliso.

Tiedätkö jotakin vaatejonosta? Kerro siitä toimitukselle sähköpostitse hs.kaupunki@hs.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Lue lisää: Katumuodin tienraivaajat jonottavat nyt Helsingissä paikkaan, jossa belgialainen opiskelijakin hämmästyi katsottuaan hintoja

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat