Kebabravintoloista löytyi runsaasti ongelmia Helsingissä – Joka viides liha-annos laadultaan huono - Helsinki | HS.fi

Kebabravintoloista löytyi runsaasti ongelmia Helsingissä – Joka viides liha-annos laadultaan huono

Vielä huonommassa jamassa ovat lisukkeet. Joka kolmas annos oli huonolaatuinen.

Viidennes kebabliha-annoksista todettiin huonolaatuisiksi.

11.1.2019 10:36 | Päivitetty 11.1.2019 10:57

Joka viides Helsingissä tarkastettu kebabravintolan liha-annos on laadultaan huono.

Tämä käy ilmi Helsingin kaupungin ympäristöpalvelujen vuosina 2016–2017 tekemästä tutkimuksesta. Ravintoloista otetuista näytteistä viidesosa oli huonoja, välttäviä 13 prosenttia ja 66 prosenttia oli mikrobiologiselta laadultaan hyviä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat