Koirille on tarjolla jo päiväkoteja, jotka muistuttavat lastentarhaa leikkituokioineen ja päiväunineen: ”Koirat tuodaan hoitoon pieni reppu mukanaan. Siellä on leluja ja ruokaa.” - Helsinki | HS.fi
Helsinki|HS Helsinki

Koirille on tarjolla jo päiväkoteja, jotka muistuttavat lastentarhaa leikkituokioineen ja päiväunineen: ”Koirat tuodaan hoitoon pieni reppu mukanaan. Siellä on leluja ja ruokaa.”

Koirille päivähoitoa tarjoavia yrityksiä on pääkaupunkiseudulla tällä hetkellä alle kymmenen. Kennelliitossa uskotaan, että niiden määrä kasvaa tulevaisuudessa voimakkaasti.

Kultainennoutaja Nekku, afgaaninvinttikoira Winnie, cockerspanieli Fanny ja collie Ronja kiirehtivät tervehtimään, kun Hemi lähtee eläintenhoitaja Nea Kokon trimmattavaksi. Eläintenhoitaja Grete Olesk ohjaa koirien leikkejä.

Kultainennoutaja Nekku, afgaaninvinttikoira Winnie, cockerspanieli Fanny ja collie Ronja kiirehtivät tervehtimään, kun Hemi lähtee eläintenhoitaja Nea Kokon trimmattavaksi. Eläintenhoitaja Grete Olesk ohjaa koirien leikkejä. Kuva: Kimmo Pentinen

Julkaistu: 18.5.2019 2:00, Päivitetty 18.5.2019 6:33

Lauttasaarelaisen cockerspanielin Maggien, 7, lenkkeilyreitteihin on viime kuukausina tullut muutos. Aiemmin se saattoi viilettää monta kertaa viikossa Lauttasaarentie 50:n ohitse.

Enää se ei onnistu, sillä Maggie kääntyisi mieluummin kadulta pihaan ja suuntaisi parkkipaikan takana häämöttävään päiväkoti Kuonolaan. Paikka on tullut Maggielle tutuksi sen jälkeen, kun se alkoi käydä siellä hoidossa reilu puoli vuotta sitten.

Seuraa uutisia tästä aiheesta