Baarin omistaja lisää olueen pipetillä yhden tipan vettä, jotta saa lakipykälän mukaan myydä hanasta noutojuomaa Helsingin keskustassa

Pien-baarin ja -kaupan omistaja Erkki Häme täyttää alkoholilain kirjaimen ”valmistamalla” miedon oluen itse. Lisäämällä tipan vettä hän voi myydä olutta hanasta ihmisille mukaan.

Erkki Häme myy omistamassaan Pien-baarissa ja -kaupassa etenkin pienpanimoiden tuottamia oluita. Häme kuvattuna töissään vuonna 2017.

| Päivitetty

Perjantaina iltapäivällä Helsingin Ateneuminkujalla kävelevä saattaa joutua merkillisen näytelmän todistajaksi.

Olutbaari ja -kauppa Pien myy oluen asiakkaalle seuraavalla tavalla: myyjä kaataa baarin edessä hanasta olutta tuoppiin tavalliseen tapaan. Sen jälkeen hän ottaa käteensä pipetin ja annostelee siihen tipan vettä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat