20 minuuttia ja yksi hylly on jo tyhjä – Vallilaan avattiin kahvila, jota ei näytä pidättelevän edes globaali pandemia - Helsinki | HS.fi

20 minuuttia ja yksi hylly on jo tyhjä – Vallilaan avattiin kahvila, jota ei näytä pidättelevän edes globaali pandemia

Kahvila Tartine syntyi kolmen ranskalaisen kaveruksen yhteisestä intohimosta ranskalaiseen ruokaan.

Kahdeksan vuotta Suomessa asunut Constance von Freymann vaihtoi eläintieteet ravintola-alaan ja toteutti tänä keväänä unelmansa omasta vegaanikahvilasta.­

21.5.2020 2:00 | Päivitetty 21.5.2020 7:17

”Onko tämä kaikki varmasti vegaania?”

Kysymys on kirvonnut useammankin asiakkaan huulilta Vallilassa huhtikuun lopussa avanneen kahvila Tartinen myyntitiskillä. Vaikka ulkonäön perusteella uunista vedettävät herkut näyttävät täysin autenttisilta voisilta herkuilta, ei mihinkään Tartinessa myytävään ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat