Epämääräinen ”baari” riistäytyi kontrollista Helsingin länsilaidalla – Viina ja ilokaasu virtaavat pitkin naapurustoa, eikä kukaan kanna vastuuta paikasta - Helsinki | HS.fi

Epämääräinen ”baari” riistäytyi kontrollista Helsingin länsilaidalla – Viina ja ilokaasu virtaavat pitkin naapurustoa, eikä kukaan kanna vastuuta paikasta

Malminkartanossa kummastellaan, miksei kaupunki ole antanut lähtöpasseja pahoja häiriöitä aiheuttavalle ravintolatoimijalle.

Malminkartanossa Piianpolulla sijaitsevan, häiriöitä aiheuttavan ravintolan vieressä asuva Sanna-Mari Oranen ihmettelee, miten kaupunki on antanut yrittäjän jatkaa toimintaansa. Taustalla näkyy päiväkoti Lasten kartano.

11.9.2020 2:00 | Päivitetty 11.9.2020 19:58

Kun menee oikein huonosti, se voi hetkittäin alkaa jo vähän naurattaakin. Sellaista on elämä Malminkartanossa Piianpolku 1:ssä sijaitsevan ravintolakiinteistön naapurissa.

1980-luvun vaihteessa rakennetussa, tasakattoisessa ja punatiilisessä liikekiinteistössä on ollut ravintola niin pitkään kuin useimmat lähellä asuvat muistavat. Vain paikan nimi ja yrittäjä ovat vaihtuneet.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat