Petteri Katajisto älähti Oulunkylän aseman kehnoista pyöräparkeista somessa – alkoi kafkamainen pallottelu, jossa eri virkakoneistot väistelivät vastuuta vuorotellen - Helsinki | HS.fi

Petteri Katajisto älähti Oulunkylän aseman kehnoista pyöräparkeista somessa – alkoi kafkamainen pallottelu, jossa eri virkakoneistot väistelivät vastuuta vuorotellen

Oulunkylän asema on otollinen polkupyörävoroille: pyörää ei saa lukittua rungosta, ja osa pyörätelineistä sijaitsee pimeässä pusikossa katuvalojen tavoittamattomissa.

Oulunkylän aseman liepeillä uusitaan lähivuosina pyöräparkkien lisäksi paljon muutakin, kun pikaraitiotie Raide-Jokeri valmistuu. Vuonna 2018 HS uutisoi, että Helsinki aikoo purkaa aseman vieressä sijaitsevan kerrostalon pikaraitiotien tieltä.

21.9.2020 8:51

Byrokratian rattaissa ei aina pysy mukana virkakoneistokaan. Tämän huomasi oulunkyläläinen Petteri Katajisto, joka nosti viime viikolla esiin Twitterissä, että Oulunkylän aseman pyöräparkeissa olisi parantamisen varaa.

Asematunnelissa on tarjolla vain rengaslukittavia telineitä, ja osa telineistä sijaitsee pimeässä pöheikössä katulamppujen tavoittamattomissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat