Parin seinän kaataminen paljasti 12 miljoonan euron remontin tarpeen – Keskellä Käpylää rapistuu historiallinen rakennus, johon kellään ei ole varaa koskea - Helsinki | HS.fi

Parin seinän kaataminen paljasti 12 miljoonan euron remontin tarpeen – Keskellä Käpylää rapistuu historiallinen rakennus, johon kellään ei ole varaa koskea

Käpylän tunnetun Käärmetalon mittava korjaus valmistui tänä syksynä. Monia kuitenkin ihmetyttää, miksi sen viereistä Käpylinnaa ei vieläkään korjata. Helsingillä onkin visainen pulma käsissään.

Käpylinnaa ei ole vielä korjattu, vaikka sen viereinen Käärmetalo remontoitiin juuri. Talon vieressä kulkee Mäkelänkatu.

11.12.2020 2:00 | Päivitetty 11.12.2020 9:58

Kunnostettu Käärmetalo loistaa harmaana päivänä upeasti uudessa vaaleassa hahmossaan Mäkelänkadun varressa Käpylässä. Yli kolme vuotta kestänyt korjausurakka on vihdoin valmis.

Helsingin kaupungin vuokra-asuntoyhtiön (Heka) sadat vuokralaiset ovat muuttamassa takaisin koteihinsa. Lähes 300 metriä pitkässä, kahdessa osassa kiemurtelevassa vuokratalossa on parisen sataa asuntoa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat